Servisní dny ve firmách

Pravidelný servis smluv s příspěvkem zaměstnavatele (aktuálně penzijka, životní pojšitění, DIP - tzv. doplňkový investiční produkt). Zaměstnavateli poskytujeme podklady a zpracování náročné administrativy týkající se uložení kopií smluv či správného nastavení smluv nebo splnění daňové povinnosti. Zaměstnavatel to totiž sám nemá jak ověřit. Získá tak také jistotu, že produky splnňují všechny zákonné povinnosti a on může s klidem přispívat peníze do daného produktu zaměstnance. Zajišťujeme také aktuální úpravy produktů či procesů dle platné legislativy.

Zaměstnanci jsou pak spokojení také s tímto benefitem péče o jejich finanční zdraví. Kdy nemusejí při každé drobnosti  vyhledávat pobočku a nebo vyhledávat přístupy do elektronickéh rozhraní pro úpravy. Zaměstnanci také získávají spolehlivého partnera pro své další otázky z finančního trhu a mohou se tak bezpečně zeptat na vše co právě jejich rodina řeší a ví, že je jim poskytnuta opravdu odborná rada s nejlepší péčí o ně a jejich situaci.

Servisní dny jsou vhodné pro s.r.o., a.s. i v.o.s, ale také pro školy, obce, neziskové organizace a podobné instituce, které využívají benefitů z FKSP.